FAQs?

De ce acte am nevoie pentru o consultatie ?

Bilet de trimitere nu mai vechi de 30 zile si act de identitate.

Se fac programari telefonice pentru consultatii/ interventii chirurgicale?

Nu. Pentru consultatii trebuie sa va prezentati la spital de L-V intre orele 8-11 cu actele mentionate. La consultatie veti stabili de comun acord cu medicul, data si ora interventiei. Nu se efectueaza operatii fara consultatie preliminara, decat in cazul urgentelor chirurgicale.

Pot alege medicul care sa ma vada la consultatie?

Nu, medicii fac consultatii prin rotatie, astfel ca veti fi consultat de persoana responsabila de consultatii in ziua prezentarii dvs.

Daca am o urgenta cand pot veni la spital?

Spitalul are linie de garda 24/24. Este bine sa va prezentati cat mai curand la spital dupa producerea leziunii.

Am programat o interventie chirurgicala? Ce trebuie sa aduc?

La internare trebuie sa prezentati la receptie buletinul si biletul de trimitere de la medicul de familie, care trebuie sa fie completat corect (datat mai recent de 30 zile si catre chirurgie plastica, cu diagnostic ce sa corespunda afectiunii, tratate). Nu trebuie sa va aduceti pijamale sau papucei, decat daca doriti acest lucru. Oricum aveti la dispozitie un set (piajamale si papucei) de la spital, pe perioada sederii, pe care il puteti schimba ori de cate ori este necesar. La plecare insa, va trebui sa returnati setul.

Daca luati tratamente medicamentoase pentru afectiuni, diferite de cea tratata la SCUCPRA este bine sa semnalati medicului curant acest lucru si sa aduceti pastilele cu dvs, pentru a le putea lua pe perioada sederii. Medicamentele necesare pentru afectiunea tratata la SCUCPRA le veti primi de la spital, pe perioada internarii.